Ny bolig

Vårt hovedvirke er prosjektering og oppføring av nye boliger, med hovedvekt på småhusbebyggelse som eneboliger, tomannsboliger og rekkehus. Sammen med våre kunder, arkitekter og underleverandører utvikler vi byggeprosjekter for private og profesjonelle aktører i Trøndelag.

Nøkkelferdig bolig?

Vi kan levere hele eller deler av ditt byggeprosjekt, etter dine ønsker og preferanser. Vi har bred erfaring fra alle faser i byggeprosessen og har solide underleverandører som vi kjenner godt. Våre egne tømrere og prosjektledere sikrer kvalitet og fremdrift gjennom hele byggeprosessen. Les mere om byggeprosessen her.

Kataloghus eller spesial designet hus?

Som systemhus leverandør har vi mange flotte katalog hus og velge i. Alle disse kan tilpasses og endres ut i fra dine behov og tomtens preferanser og kvaliteter.  Alle husemodellene kan tilpasses dine ønsker, plantegninger kan endres, vinduer kan flyttes, boligen kan tilpasse flat og skrå tomt, med og uten kjeller - det er ingen begrensninger i et kataloghus.

Ønsker du i stedet et spesialdesignet hus som tegnes fra bunnen av? Og har du kanskje noen gode idéer om hvordan drømmeboligen skal se ut?  Vi er tilknyttet flere arkitekter, både lokale i Trondheim og nasjonale igjennom Mestergruppen arkitekter. Sammen med deg, tegner og utvikler vi dit nye drømmehjem.