TVS BYGG AS

Mer enn 40 års erfaring fra boligbygging i Norge!

TVS Bygg ble etablert sommeren 2016. Våre erfarne ansatte har tilsammen over 4o års erfaring fra boligbygging i Norge og har oppført mange titalls små og store boliger. Vi utfører de fleste typer byggeoppdrag og er behjelpelig med hele eller deler av byggeprosessen. Gjennom systematisk arbeid med effektive prosesser og nøktern drift, har vi utviklet oss til å være en solid aktør i bransjen. Med kontinuerlig fokus på kvalitet, utvikling og formell kompetanse tilbyr vi varige løsninger som sikrer deg en trygg og god kvalitetsleveranse.

De viktigste begrepene i TVS er Trygghet - Valgfrihet - Stolthet

Trygghet er for mange den viktigste faktoren når man vurderer å investere i en ny bolig. Trygghet i utbyggingsammenheng kan bety flere ting, men for oss er det viktig å tilby deg som kunde økonomisk og faglig trygghet.  Vi har stort fokus på erfaring og faglig kompetente medarbeiderer i alle faser av byggeprosessen, sammen med et solid kvalitetssystem sikrer vi leveransen fra a-å. Vi har siden oppstarten hatt solid drift og kan sammen med våre garantiordninger tilby våre kunder trygge økonomiske rammer for deres prosjekt.

Valgfrihet er for oss selvsagt! Vår viktigste oppgave under planlegging av en leveranse, er å legge til rette for at våre kunder får den valgfrieheten som sikrer deres drømmehjem. Dette innebærer å informere om ulike produkter og løsninger som er relevant for prosjektet, samt å legge til rette for bruk av ulike leverandører av produkter og tjenester. Med dine ønsker og vår kunnskap finner vi sammen de løsningene som passer best for deg og ditt prosjekt.

Stolthet! Ja, vi er stolte. Stolte over tilliten våre kunder gir oss, stolte over arbeidet vi utfører og stolte over å jobbe i en bedrift med kontinuerlig fokus på å levere et solid håndverk i alle faser av byggeprosessen. 

Med våre tre begreper sentralt har vi siden 2016 ferdigstilt tilsammen over 15 boliger og uttallige små og mellomstore rehabiliteringsprosjekter. 

Våre ansatte

Vi er 7 engasjerte mennesker som alle synes det er utrolig hyggelig om du kontakter oss  å forteller om ditt byggeprosjekt! :)

Vi hjelper deg på veien til ditt drømmehjem

Hva sier våre kunder om oss?

Igjennom tiden har vi jobbet med mange unike og spennende prosjekt. Vi har vært så heldige å få dele noen av våre kunders opplevelser.

Noen av våre samarbeidspartnere

Vi arbeider tett med mange leverandører rundt om i Norge. Alt i fra nasjonale leverandører av tekniske tjenester og byggervarere til lokale underleverandører av varer og tjenseter med høy kvalitet.